Blog

Kerstlipdubnummers top 5

Kerstliedjes geven een heerlijk warm gevoel tijdens de koude decemberdagen. TVworkshop vindt de kerst erg gezellig, daarom hebben wij voor jullie de kerstlipdubnummers top 5 samengesteld.

1. Op nummer één staat het meest bekende kerstnummer aller tijden… je raadt het al “All I want for Christmas is you” van Mariah Carey. Met maar liefst 216.000.000 weergaven op YouTube is dit het populairste kerstnummer op de site. Dit nummer is perfect voor een lipdub omdat het 3 minuten en 45 seconden duurt en iedereen het kan meezingen.

2. Op de tweede plek komt nog een hit van Mariah Carey met het nummer “Santa Claus Is Coming to Town’’. Dit nummer komt uit 1994, het is inmiddels een echte kerstklassieker. Het begint heel rustig maar barst vervolgens helemaal los, ideaal voor een lipdub dus. Ook is de tekst erg simpel; dat wordt eenvoudig mee playbacken!

3. Op de derde plek staat het nummer “Jingle Bell Rocks’’ niet gezongen door Bobby Helms maar door de cast van Glee. Twee minuten en 33 seconden lang losgaan op deze geweldige uptempo song. Het nummer heeft een leuke tekst en je kan er geweldige lipdubs op maken.

4. Shakin Stevens heeft plek nummer vier bemachtigd in de kerstlipdubnummers top 5 met het liedje “Merry Christmas Everyone’’. Deze klassieke kerstsong duurt 4 minuten en 35 seconden en heeft daarom heel veel mogelijkheden. Vanwege de lengte maken vooral grote groepen gebruik van dit nummer, maar natuurlijk kunnen ook kleine groepen een lipdub maken op dit nummer.

5. Last but not least. Andy Williams staat op de vijfde plek met het nummer “It’s The Most Wonderful Time Of The Year’’.  Ook al is het erg koud buiten, zodra je dit nummer hoort krijg je een erg warm kerst gevoel. Een geschikt nummer om je samen met alle collega’s verbonden te voelen.

Genoeg inspiratie opgedaan door deze kerstlipdubnummers top 5? Waar wacht je op? Boek nu een geweldige lipdub bij TVworkshop. Mail ons op info@tvworkshop.nl of bel naar 030-2270620, wij helpen je graag verder.

snowmen-160883_1280