Blog

Een TVworkshop met kerst?

Wil jij ook iets actiefs doen met kerst, maar kun je niks origineels vinden, zit alles al volgeboekt, zit je vast gesneeuwd of is het allemaal te duur? Deze uitdaging kan worden opgelost met een workshop van TVworkshop! Origineel, niet duur en de workshop komt naar jou toe! Door ons grote team van ervaren filmregisseurs is er altijd ruimte om een workshop voor jullie in te plannen. En hoe leuk is het dan om juist een workshop in kerststijl te doen!

Je kunt al voor 29,50 euro per persoon een workshop bij ons boeken. Afhankelijk van de workshop waar je voor kiest is van alles mogelijk. Zo verzorgen we een fantastische middag naar wens en kunnen we deze afsluiten met een spetterende videovertoning van jullie eigen film! Dit kan volledig in stijl zoals een ware Oscaruitreiking (met gouden Oscar!) of totaal iets anders. Het is helemaal aan jullie.

De workshops van TVworkshop zijn mobiel, waardoor wij op elke locatie terecht kunnen. TVworkshop geeft al meer dan 11 jaar workshops door heel Nederland en België. Ook zijn onze filmregisseurs wel wat gewend, zij gaan door weer en wind om van jullie workshop een groot succes te maken!

De decembermaand is altijd duur en druk! Gelukkig kun je altijd bij TVworkshop terecht voor geweldige en betaalbare workshops die door ons groot inzetbare team worden verzorgd. Wij verzorgen je workshop al voor 29,50 euro per persoon op vrijwel elke locatie.

fb-kerst-post-05-12