Blog

Going in Style

Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin zijn binnenkort gezamenlijk te zien in de Nederlandse bioscopen. Met 3 man sterk spelen ze de hoofdrollen in de film ‘Going in Style’.

Going in Style was in 1979 een grote hit. ‘Daar kunnen we een remake van maken!’ dacht Warner Bros en dat werd vervolgens dan ook gedaan. Het verhaal van Going in Style gaat over drie oude mannen die proberen te overleven in de huidige Amerikaanse maatschappij. Met veel tegenslagen weten ze net hun hoofd boven water te houden. Ze voelen zich belazerd door het financiële systeem en besluiten hier iets aan te doen. Het beroven van een bank is het idee, echter hebben ze geen flauw benul hoe dat werkt. Dit scenario staat garant voor komische scènes.

Deze film is vanaf 7 april 2017 te bewonderen in de bioscopen. In de tussentijd kan jij samen met alle collega’s jullie eigen speelfilm maken. Samen bedenken jullie de grappigste scènes en de leukste plottwists. Boek nu via info@tvworkshop.nl of bel ons op het nummer: 030-2270620.

Dat Morgan Freeman, Michael Caine en Alan Arkin  hun humor door de jaren heen niet hebben verloren, kun je zien in de nieuwe trailer: