Blog

Split: voor de horrorfans

Wij konden niet wachten en daar is ie dan: Split! De trailer was al 10 miljoen keer bekeken voordat de film hier überhaupt in de bioscoop was. Ben jij een echte horror en thriller fan? Zit jij het liefste de hele film op het puntje van je stoel? Dan is de film Split een echte aanrader.

Kevin (James McAvoy) heeft een meervoudige persoonlijkheidsstoornis; hij moet leven met maar liefst 23 verschillende persoonlijkheden die in hem schuilen. Eén van deze persoonlijkheden heeft hem aangezet tot het ontvoeren van drie pubermeiden. Het drietal probeert te ontsnappen aan Kevin, maar een gevaarlijke 24ste persoonlijkheid begint vorm te krijgen. Lukt het de meiden om te ontsnappen en kan Kevin de 24ste persoonlijkheid onderdrukken? Je ziet het in Split!
Sinds afgelopen donderdag is de film Split in de Nederlandse bioscopen te zien.

Wij zijn tijdens de workshops altijd in voor de meest verrassende ideeën, dus wellicht is het een idee om tijdens de workshop speelfilm maken jullie eigen ‘Split’ te maken?

Bekijk hier de trailer: