Blog

Verwarmende films voor dit weekend

In deze maand is het heerlijk om het koude weer te ontvluchten en naar een mooie film te gaan. Wij hebben daarom voor jullie drie nieuwe films geselecteerd, zodat je de weekenden lekker kan genieten met een bak popcorn op schoot en je lievelingsfilm op het grote scherm!

1. Split

Deze film is er één voor de waaghalzen, want het is een echte thriller met allerlei verrassingselementen. De film gaat over Kevin, die een meervoudige persoonlijkheidsstoornis heeft. Eén van de persoonlijkheden die in hem leeft zorgt ervoor dat hij drie tienermeisjes ontvoert. Kevin en zijn 23 persoonlijkheden maken de meiden ontzettend bang en zeker als één van zijn personages (the beast) de overhand neemt. Samen met psychiater Dr. Fletcher moet Kevin een overlevingsstrijd voeren met al zijn persoonlijkheden. Zal hem dit lukken?

Kijk hier voor de trailer.

2. Bastards

Vanaf volgende week is deze film te zien in alle bioscopen. Bastards gaat over twee broers, die gespeeld worden door Owen Wilson en Ed Helms, die op zoek zijn naar hun vader. Hun extravagante moeder heeft ze altijd verteld dat hun vader is overleden toen ze nog jong waren. Maar als hun moeder gaat trouwen vertelt ze tegen de jongens dat dit een leugen is. De heren besluiten op zoek te gaan naar hun vader en maken er een roadtrip van. Tijdens deze zoektocht komen ze ineens heel veel over hun moeder te weten, evenals sommige dingen die ze niet willen weten…

Ben jij onze vader?

Kijk hier voor de trailer.

3. iBoy

Een echte Netflix-fan? Dan is deze film zeker de moeite waard om te kijken! De film gaat over Tom, een jongen die na een vechtpartij in een coma beland. Dan gebeurt er iets bijzonders en ontwaakt hij uit zijn coma. Al snel merkt hij dat er iets bijzonders is gebeurd en blijkt hij over superkrachten te beschikken. Tom heeft zijn smartphone niet meer nodig, want die zit geïmplanteerd in zijn hoofd. Hij is uit op wraak en gaat op jacht naar naar zijn aanvallers. Hij beschikt over toegang tot het internet en alle telefoongesprekken. En dat allemaal in zijn hoofd! Niemand is meer veilig zodra Tom achter je aan zit… Vanaf vandaag is de verfilming van het boek te zien op Netflix.