Blog

TVworkshop komt overal!

We krijgen de vraag heel vaak: komen jullie ook in België? Absoluut! Al onze workshops kunnen ook worden geboekt in België. Naast Nederland en België bevinden zich vestigingen van TVworkshop in Spanje en Singapore.

In 2005 startten we met het geven van workshops in Nederland, maar al snel merkten we dat er ook in België vraag was naar onze workshops. Klanten hoeven niet naar ons toe te komen, want wij brengen de workshop naar je toe! Voor een kilometervergoeding komen we overal bij onze zuiderburen.

Dus zoek je een geschikte en verrassende activiteit voor een teambuilding, bedrijfsuitje, vrijgezellenuitje of vriendinnenuitje in België? TVworkshop staat voor je klaar. Voor meer informatie over de workshops in België kun je een kijkje nemen op www.tvworkshop.be. Wil je persoonlijk contact? Vul dan het het contactformulier in of bel naar +31 302270620. We helpen je graag verder.