Blog

Lipdub top 10 2017

In de afgelopen jaren zijn er veel hits geweest die zeer geschikt zijn om te gebruiken voor een lipdub. Om jullie een beetje op weg te helpen met het vinden van een goed nummer, hebben wij een lipdub 10 opgesteld. In deze top 10 staan de tien leukste nummers die gebruikt kunnen worden tijdens een lipdub. Uiteraard mogen jullie helemaal zelf bepalen welk lied jullie gebruiken tijdens de workshop.

Welk nummer je kiest is ook heel afhankelijk van de tijd van het jaar. Afgelopen november en december zijn er uiteraard weer veel lipdubs gemaakt op kerstliedjes. Wat dacht je van All I Want For Christmas Is You of Jingle Bell Rock?

Afgelopen zomer was de absolute favoriet Can’t stop the feeling van Justin Timberlake. Dit nummer is vrolijk en dansbaar en daarom zeker geschikt voor een lipdub. Een andere klassieker die het altijd goed doet is Don’t stop me now van Queen. Feest gegarandeerd bij dit lied.

Verder mag One Direction niet ontbreken in onze lijst. Treant Zorggroep heeft een lipdub gemaakt op het nummer What Makes you Beautiful: