Blog

Ontdek de journalist in je tijdens de workshop journaal maken!

Willen jullie een nieuw project op een ludieke manier bekend maken? Boek dan de workshop journaal maken en maak jullie nieuwtje op een originele manier wereldkundig! Tijdens de workshop journaal maken word je een echte verslaggever en mag je collega’s gaan interviewen. Of zetten jullie liever je eigen reportage in elkaar? Ook ontbreekt, net als bij een eigen journaal, het weerbericht niet natuurlijk. Wie weet schuilt er wel een Piet Paulusma in één van je collega’s.

Tijdens de workshop journaal maken gaan jullie aan de gang als echte journalisten en vormen jullie zelf de filmcrew. Jullie doen verslag van alle nieuwsfeiten die binnen het bedrijf hebben plaats gevonden. Of juist niet… Je eigen nieuws maken mag natuurlijk ook tijdens deze workshop. Nadat er over de ideeën is overlegd worden deze uitgewerkt tot echte nieuwsberichten. Dit doen jullie door bijvoorbeeld je collega’s te interviewen en op onderzoek uit te gaan. Zo houden jullie iedereen op de hoogte van het laatste nieuws en weet iedereen wat er gaande is in jullie bedrijf!

Het verrassende aan de workshop is dat jullie niet alleen zelf de journalisten en verslaggevers zijn, maar ook de technische rollen zijn voor jullie! Word je Peter R. de Vries of sta je liever achter de camera? Ook een regisseur en een geluidsman of vrouw zijn nodig om jullie eigen journaal te maken.

Onze professionele teamleiders zullen jullie alles vertellen over het filmen van jullie eigen journaal. Want hoe zet je zo’n professionele camera eigenlijk aan en hoe zorg je ervoor dat het geluid goed wordt opgenomen? Onze regisseurs helpen jullie hier uiteraard continu bij en voor je het weet is jullie journaal een feit!

Neem contact met ons op voor meer informatie over deze workshop. Je kunt ons bereiken op 030-227 0620 of info@tvworkshop.nl.