Blog

Welke films moet je zien in april?

We hebben een top 3 van bioscoopfilms voor je samengesteld om lekker van te genieten met je vrienden of je partner. Of je nu een liefhebber bent van horror, actie, komedie of romantische films, er is voor iedereen een geschikte film te zien in april van dit jaar. We laten je kennis maken met drie zeer uiteenlopende films. Kies jouw favoriet en maak alvast plekje vrij in je agenda om deze films in de bioscoop te zien.

1. Before I Fall

Stel je voor. Je wordt wakker op een doodnormale dag in februari en je beleeft deze dag telkens opnieuw!

Dit overkomt Samantha, ze leeft het perfecte leventje met een lieve vriend en de beste vrienden. Maar dan krijgt ze een ongeluk en verandert alles. Ze komt er achter dat ze geen toekomst meer heeft. Elke dag gebeurt precies hetzelfde op hetzelfde tijdstip. Ze begint steeds meer te beseffen dat haar leventje helemaal niet zo perfect was. Ze probeert er achter te komen hoe het komt dat haar leven opeens veranderd is. Tijdens deze zoektocht ontdekt ze allerlei geheimen over haar vrienden. Beetje bij beetje begint ze er achter te komen hoe ze een verschil kan maken in haar leven. Maar niet alleen zal zij moeten veranderen, maar ook de mensen om haar heen.

Dit raadselachtige drama is te zien vanaf 20 april! Hier kun je alvast de trailer zien.

2. Get Out

Wat als je familie de donkere kleur van je vriend niet accepteert?

Chris en Rose hebben het punt in hun relatie bereikt dat ze elkaars ouders gaan ontmoeten. Rose reist met Chris, een Afro-Amerikaanse jongen, naar haar familie om daar een weekend door te brengen met haar ouders. Chris merkt al snel dat de familie overdreven vriendelijk reageert op zijn donkere huidskleur. Zou dit de manier zijn waarop zij er mee omgaan? Of is er meer aan de hand? Al snel komt Chris er achter dat de familie van Rose hem uitgenodigd heeft om hele andere redenen. Tijdens het weekend doet hij beangstigende ontdekkingen waardoor hij zo snel mogelijk weg wil om zijn leven te redden.

Bekijk hier de trailer, als je durft!

3. Fast & Furious 8

De nieuwste film van Fast & Furious belooft weer een enorm spektakel te worden!

Alle leden van het bekende team hebben zich herpakt en leiden een redelijk normaal leven. Dom en Letty zijn op huwelijksreis, Brian en Mia zijn met vervroegd pensioen en de andere leden van het team zijn vrijgesproken. Maar de banden van la familia worden op de proef gesteld, als een mysterieuze vrouw Dom verleidt om terug te keren naar het misdaadleven. Hij kan de verleiding niet weerstaan en keert terug. Het team zal verschillende tegenslagen moeten doorstaan om de man die hen tot een grote familie heeft gemaakt, weer thuis te brengen. Van Cuba en de straten van New York tot de ijzige vlaktes van Arctische Barentszzee. Het team reist de hele wereld over, natuurlijk met hun fantastische auto’s, om de Dom te kunnen stoppen van zijn daden.

The Fate of the Furious is vanaf 13 april in de bioscoop!