Blog

Teambuilding in de zomer? Doen!

Afgelopen weekend ook zo lekker genoten van het weer? Wij wel en we krijgen meteen zin om naar buiten te gaan met onze workshops. Laten we hopen dat we de komende maanden vaker verblijd worden door dit heerlijke, zonnige weer. Want je hoeft een lipdub niet op te nemen in jullie kantoor of bedrijfspand! Denk aan een gezellige binnenstad, een park of gewoon in de tuin.

Een activiteit bij TVworkshop kan ook geboekt worden op het strand! Hoe leuk is dat? Met al je collega’s heerlijk een dagje naar het strand om een videoclip, commercial of lipdub te maken. Dat maakt het teamuitje opeens een stuk leuker. Het strand is perfect om te gebruiken als decor voor bijvoorbeeld een film als The Blue Lagoon of voor een videoclip op Summer Love van Justin Timberlake. 

De workshops commercial maken en vooral de lipdubs blijven erg populair. Na een gezellige middag met onze regisseurs leveren we je een film van topkwaliteit. Dus wil jij met je collega’s een van de leukste teambuildingsactiviteiten van het moment volgen? Dan kun je informatie aanvragen door dit contactformulier in te vullen of een mail te sturen naar info@tvworkshop.nl.

Organiseer jij het bedrijfsuitje? Kijk dan eens op onze Facebookpagina voor een leuke winactie!