Blog

Nieuwste trends in de filmindustrie

De filmindustrie kan door deze trend en ontwikkeling, geheel veranderen. Waar gaat het over? Het gaat natuurlijk over VR oftewel Virtual Reality. VR blijkt populairder dan gedacht. Het leek er even op dat de hype rond VR zou verdwenen, maar nu maakt het weer een flinke comeback.

TVworkshop had al snel in de gaten dat deze hype niet snel zou verdwijnen. De technologie rond VR is flink verbeterd sinds de aankondiging, hierdoor zijn de VR-brillen een stuk goedkoper geworden. Meer mensen hebben tegenwoordig een VR-bril thuis en de vraag naar content stijgt enorm. Je ziet dat de filmindustrie op deze vraag inspeelt.
Er worden heuse 360 degree films gemaakt. Deze films zijn geen 90 minuten lang zoals een speelfilm, maar iets korter. Denk dan aan 10 minuten. Onder aan de pagina vind je hier een voorbeeld van.

Momenteel is VR nog lastig te implementeren in onze standaardprogramma’s. Uiteraard kunnen we op verzoek wel al diverse verrassende workshops verzorgen met betrekking tot VR.

Kijk voor extra informatie op de site. Je kan ook bellen naar ons gratis nummer: 030-22706020 of mailen naar info@tvworkshop.nl.