Blog

Lipdub top 10 Nederland

Een geschikt nummer voor jullie lipdub?

TVworkshop maakt meer dan 500 lipdubs per jaar voor vrijgezellenfeestjes en bedrijfsuitjes. We zien heel uiteenlopende nummers voorbij komen tijdens deze workshop, maar er zijn tien nummers die altijd voor een feestje zorgen:

1. I got a feeling – Black eyed peas

2. I’ll be there for you – The Rembrandts (Theme song Friends)

3. 24K magic – Bruno Mars

4. Can’t stop the feeling – Justin Timberlake

5. You’re the one that I want – Grease

6. Fireball – Pitbull

7. Don’t stop me now – Queen

8. Single ladies – Beyonce

9. Raise your glass – Pink

10. Wannabe – Spice Girls

We nemen een videoclip op een door jou uitgezocht nummer in één take op. We lopen tijdens het playbacken (‘lipdubben’) en filmen als het ware door de ‘set’ heen. We verdelen de totale groep in kleinere groepjes. Ieder groepje oefent tot de hele route onder de knie is. Na 2 tot 3 uur plezier maken weet iedereen wat er van hem of haar verwacht wordt en is het zover: de opnames starten! Kijk hier naar onze succesvolle lipdubs.

Onze workshops zijn altijd volledig verzorgd; inclusief kleding, attributen, songteksten en andere leuke props. De workshop lipdub maken is in heel Nederland en België te boeken. Onze professionele crew zorgt voor een topdag! Opnames worden gedaan met steadicam en het beeld wordt natuurlijk in hoge kwaliteit opgenomen. Het geheim van het succes zit in de interactiviteit: iedereen kan en wil meedoen!

Neem contact op voor meer informatie of vraag direct een vrijblijvende offerte aan bij een van onze medewerkers op info@tvworkshop.nl of 030-227 0620.

lipdup top 10 nederland