Blog

Lipdub voor een collega

Nemen jullie in jullie bedrijf binnenkort afscheid van een collega? En zoeken jullie nog een leuk en bijzonder afscheidscadeau? Wat dacht je van een lipdub!

Geen betere manier om je collega je waardering te tonen dan met een lipdub. In een lipdub komen alle collega’s terug en gaan helemaal uit hun dak! Op die manier kunnen jullie op een originele manier afscheid van de vertrekkende persoon nemen. Om het nog persoonlijker te maken, kies je natuurlijk voor het lievelingsnummer van je collega. Hij of zij zal uitermate verrast (en ontroerd) zijn!

Een lipdub voor een collega is een extra motivatie om alles uit de kast te halen. Verwerk bijvoorbeeld de persoonlijke eigenschappen of gewoontes van je collega in de clip of bestel een cardboardversie van je collega. Dat wordt het middelpunt van jullie lipdub.

Het is natuurlijk ook mogelijk om een mix van verschillende liedjes te gebruiken. Kies liedjes met een betekenis voor deze collega en maak de lipdub nog persoonlijker. Wij zetten deze voor een kleine meerprijs voor jullie in elkaar en nemen de juiste songteksten mee.

Wil jij je collega ook een lipdub geven als afscheidscadeau? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! info@tvworkshop.nl of 030-2270620. We zien je snel!