Blog

De 10 beste videoclips uit de 00’s

Bijna elke hit heeft het er wel één. Een videoclip. Het geeft een beeld aan het nummer én het ziet er meestal spetterend uit. Van geschminkte mannen tot classy ladies,  van dansen in een vliegtuig tot gitaar spelen in de woestijn, het kan allemaal. Iedere artiest geeft weer een andere draai aan zijn video, zodat deze helemaal bij het nummer past. Of juist helemaal niet.
Zoveel soorten video’s geven aan hoeveel verschillende mogelijkheden er wel niet zijn in het visualiseren van een nummer. Bij TVworkshop weten wij hoe je een goede videoclip moet maken!  Maar wat zijn nu de beste videoclips uit de 00’s?

De 10 beste videoclips uit de 00’s:

1. Bad Romance – Lady Gaga
2.Toxic – Britney Spears

3. I Write Sins Not Tragedies – Panic! At The Disco
4. You Rock My World – Michael Jackson
5. Single Ladies – Beyonce

6. Disturbia – Rihanna
7. The Real Slim Shady – Eminem
8. Firework – Katy Perry
9. Californication – Red Hot Chili Peppers
10. Get Ur Freak On – Missy Elliott

Wil jij zelf nu ook graag al je creativiteit loslaten op jouw favoriete hitje? Probeer eens onze workshop (company) videoclip maken voor jouw volgende bedrijfsuitje! Klik hier voor meer informatie over de workshop. Of neem voor meer informatie contact op via info@tvworkshop.nl