Blog

Waarom een workshop als teamuitje?

Bedrijfsuitjes verbeteren de teamspirit en medewerkers krijgen er weer nieuwe energie van! Maar wat ga je dan doen tijdens zo’n teamuitje?
Er zijn veel verschillende activiteiten die je kunt doen, waaronder een workshop. Bij een workshop wordt er op een creatieve manier samengewerkt om een gemeenschappelijk doel te bereiken. En dit onder leiding van een professionele workshopbegeleiding. In deze blog; vier redenen waarom een workshop werkt!

1. Doen

De meeste mensen leren het beste door te doen. Doordat een workshop zo actief is en niemand passief aan de kant blijft staan, is er de mogelijkheid om veel nieuwe kanten van jezelf en je collega’s te leren kennen.

2. Creativiteit

Bij een workshop werk je niet in je eentje. Je gaat samen iets creatiefs bedenken. Je hoort ideeën van andere deelnemers en leert ook buiten je eigen denkvlak te kijken. Zo kun je je creativiteit nog meer uitbreiden.

3. Samenwerken

Bij een workshop zie je vaak dat allemaal verschillende mensen uit verschillende takken uit het bedrijf moeten gaan samenwerken. In het bedrijf werken deze mensen misschien wel nooit samen. De deelnemers leren zo omgaan met verschillende persoonlijkheden van mensen.

4. Fun 

Bij een workshop staan creativiteit en samenwerking centraal. Doordat je in een andere omgeving met je collega’s bezig bent, zul je merken dat er veel positieve energie is. Dit leidt vaak tot een hoop lol en gezelligheid bij iedereen. De hele groep zal met een goed gevoel terugkijken op de workshop.

Wil jij een workshop volgen tijdens jullie teamuitje? Kijk dan eens naar onze verrassende filmworkshops of mail voor meer informatie naar info@tvworkshop.nl!