Blog

Bekijk de vlog van onze eigen stagiaires!

De laatste jaren is vloggen steeds populairder geworden. Niet alleen onder de jongeren, ook bedrijven zetten vloggen steeds vaker in als communicatiemiddel. Met een vlog bouw je als ondernemer sneller een band op met je doelgroep. Daarnaast kan je je doelgroep een kijkje laten nemen in jouw bedrijf. Je kunt eigenlijk niet meer achterblijven. Ook onze twee stagiaires hebben een vlog gemaakt. De afgelopen tijd hebben deze stagiaires zich onder andere bezig gehouden met het maken van een vlog, zodat jullie een kijkje kunnen nemen binnen ons bedrijf.

In de vlog wordt onder meer een indruk gegeven van het kantoor. Het kantoor is van buiten en binnen te zien: de plek waar workshops worden voorbereid en jullie aanvragen binnen komen! Tevens is het verloop van een workshop te zien. Zo worden er na de voorbereidingen op kantoor ook nog voorbereidingen getroffen op de locatie zelf. Na de workshop wordt er soms direct gemonteerd zodat de films gelijk kunnen worden vertoond aan de groep. In de vlog worden beelden van drie workshops getoond: workshop videoclip maken op een kerstmarkt in Amsterdam, commercial maken in Fort Abcoude en lipdub maken in Groningen. De workshops worden gegeven door heel Nederland en België.

Ben je nu benieuwd wat er allemaal komt kijken bij één van onze workshops? Bekijk dan onze zelfgemaakte vlog of neem contact op voor meer informatie via 030-227 0620 of info@tvworkshop.nl.