Blog

Het is weer tijd voor zonnige lipdubs!

De zomer is in zicht en dat betekent dat het weer tijd is voor zonnige lipdubs! Zie jij jezelf en je collega’s of vrienden al staan? Swingend in het zonnetje op jullie favoriete nummers en verkleed in zomerse kleding? Dat wordt een heerlijke dag.

Vorig jaar hebben 19 meiden een zomerse lipdub gemaakt. De lipdub werd opgenomen op een mix van zeven Nederlandstalige nummers. Een heerlijke buitenlocatie met een grasveld en zelfs een zwembad is een zeer geschikte locatie voor een zonnige lipdub! Maar uiteraard kunnen er ook andere plekken gebruikt worden als locatie, bijvoorbeeld de parkeerplaats bij jullie kantoorpand of de plek waar jullie altijd lunchen?

Heb jij de lipdub op Nederlandstalige nummers al gezien? Bekijk de video en laat je inspireren!

Heb jij het perfecte zomerse lipdubnummer gevonden? Aarzel dan niet te lang en boek nu een onvergetelijke lipdub bij TVworkshop! Mail ons op info@tvworkshop.nl of bel naar 030-227 0620, wij helpen je graag!