Samenwerken tijdens het teamuitje

Een verslag van onze stagiaire Lizzy over onze verrassende workshop Commercial maken 

De workshop commercial maken van afgelopen dinsdag stond volledig in het teken van samenwerking. Waar onze workshops al een ware beproeving zijn op het gebied van samenwerken, stond ook het thema van de commercials nog eens in het teken van elkaar helpen.

De workshop werd, zoals gebruikelijk, geopend met een spetterende presentatie door onze regisseurs, waarbij de deelnemers eindelijk te horen kregen wat zij gingen doen tijdens dit teamuitje… Een eigen commercial maken! Oei, dat klonk wel erg spannend.

“Laten we afsluiten met een Benny Hill scène!” 

Na de presentatie werd de groep van 25 deelnemers opgedeeld in twee kleinere groepen. Beide groepen kregen een eigen enthousiaste TVworkshop-regisseur toegewezen. Op de prachtige locatie Landgoed Ulvenhart was genoeg ruimte om op te splitsen en te beginnen met de brainstormsessies. Het verhaal van de film werd gebaseerd op het thema van vandaag. Het thema was deze dag: ‘Beeld onze gedragsregels uit’. Deze gedragsregels zijn hun eigen tien regels over samenwerken op de werkvloer. Nou, dat geeft genoeg inspiratie voor een humoristisch script! En wat werden er creatieve ideeën bedacht!

“Zullen we alles in de jaren ’20 of ’30 sfeer opnemen?”

De rollen waren inmiddels verdeeld en terwijl het script werd afgerond en de acteurs gingen omkleden, kreeg de technische crew uitleg van onze regisseurs. En toen was het eindelijk tijd voor het échte werk!

Ready, Set, Action!
Terwijl de regisseur zijn team aanstuurt, maken de cameraman en geluidsman zich klaar voor de eerste scène. De eerste zenuwen beginnen te komen bij de acteurs…


De cameraman van deze groep moest hard werken, bij deze scène moest hij zelfs op de grond gaan liggen! Alles voor het perfecte shot!

De twee groepen hebben hun talenten zowel voor- als achter de camera laten zien. Na de opname van de laatste scène, zat de workshop er na drie uur alweer op! Als goede afsluiting van de dag liep de groep terug naar de startlocatie, waar de drankjes al op ze stonden te wachten. Tijd voor de deelnemers om bij te komen terwijl onze regisseurs starten met de montage van de gemaakte beelden.

Wat een geslaagde middag!

Ben jij enthousiast geworden over onze workshop? Wil jij samen met je collega’s ook een onvergetelijke dag beleven en een eigen commercial maken? Twijfel dan niet langer en boek snel een workshop commercial maken bij TVworkshop! Wij zorgen samen voor een hilarische en onvergetelijke dag met een prachtig eindresultaat!

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@tvworkshop.nl of bel 030-227 0620, wij helpen je graag. Tot snel bij TVworkshop!