Blog

Boek onze nieuwe workshop: 30 SECONDS!!

Heb je altijd al eens in een echte spelshow zitten? We bedoelen niet in het publiek maar als deelnemer, jury, host, cameraman of floormanager. Sinds 1 november is dit mogelijk bij TVworkshop. Samen met je gehele vriendengroep of alle collega’s maken we jullie eigen versie van het grandioos populaire 30 SECONDS!

Na het succes van onder andere de workshops libdub maken, Foute Vrienden en commercial maken verwachten we met 30 SECONDS een nieuwe topper aan ons aanbod toe te voegen.

Het spel 30 seconds is over de hele wereld bekend. Van jong tot oud, iedereen kan het en doet het. Als eerst maak je teams. Wanneer iedereen in een team zit pakt één iemand van het team een kaartje. Op dit kaartje staan vijf woorden. Nu is het aan de speler die het kaartje gepakt heeft, de taak om zoveel mogelijk woorden zo te omschrijven zodat de andere leden van het team het woord kunnen raden. Het woord op het kaartje mag niet gezegd worden, alleen omschreven. Maar dit spel zou geen ’30 seconds’ heten als er geen tijdslimiet aan vast zat. De speler heeft 30 seconden om de perfecte beschrijving te geven zodat zijn/haar teamleden het woord kunnen raden. Het spel bevat een zandlopertje die de 30 seconden precies bijhoudt.

Tijdens jullie eigen spelshow spelen we een actuele variant van dit spel. De gehele workshop zal circa 2 uur duren. De workshop begint met een korte uitleg van het programma. Daarna worden de rollen verdeeld. Speel jij mee in de teams of word je liever host, jurylid of floormanager?

Als iedereen in positie staat is het moment daar, licht, camera, actie! De spelshow kan beginnen. De teams wisselen elkaar af, waarbij de temperatuur aardig oploopt. Denk je te gaan winnen, gooit onze dobbelsteen ineens roet in het eten! Om het kwartier wordt onze dobbelsteen gegooid. Het kan zomaar gebeuren dat je je favoriete teamlid moet wisselen of dat je al je punten verdubbelt. We gooien graag nog wat olie op het vuur. Dat wordt hilarisch!

Deze workshop zorgt er zeker voor dat jij een onvergetelijke middag gaat hebben met jouw vrienden, familie, kennissen en/of collega’s. Wil je meer informatie over deze nieuwe workshop? Je kan ons bereiken op 030 – 227 0620 of stuur een mailtje naar info@tvworkshop.nl.