Blog

Locaties die indruk op ons maakten in 2018

Ons werk brengt ons naar de meest inspirerende locaties binnen Nederland en België. De ene klant kiest ervoor om de workshop op de eigen werkvloer te volgen, de ander kiest voor een museum of cafe. We nemen jullie graag even mee naar een aantal bijzondere en toffe locaties die we bezocht hebben in het afgelopen jaar.

Ben je op zoek naar een mooie locatie aan zee? Kies dan voor Hotel Elzenduin in Ter Heijde aan Zee. Het hotel ligt aan de Zuid-Hollandse kust en binnen twee minuten vanaf de hotelentree sta je met je voeten in de zee. Hier hebben wij vorig jaar onze populaire workshop ‘Vloggen’ mogen verzorgen. De deelnemers maakten intensief gebruik van zowel de binnenkant van het hotel als van alle mogelijkheden buiten en op het strand.


Een ander prachtig hotel is Landgoed de Holtweijde in Overijssel aan de Duitse grens. Hotel Landgoed de Holtweijde is een hotel waar ze beschikken over verscheidene luxe suites met een onvergetelijk uitzicht. We hebben hier twee hele gave commercials opgenomen. De diverse decors maakten de films helemaal af. Zo werden de bar en het zwembad gebruikt, maar ook de biljarttafel en de bibliotheek mochten als decor gebruikt worden.


De Observant is een sfeervolle locatie aan de rand van de historische binnenstad van Amersfoort. De Observant is een voormalig klooster ziet er van de buitenkant degelijk uit. Aan de binnenkant is het stijlvol en elegant. We hebben er op deze locatie één groot feest van gemaakt met de deelnemers tijdens onze workshop lipdub maken. De grote groep mocht van alle verschillende ruimtes en hoekjes gebruik maken. Het werd een te gekke ochtend met een heerlijke lunch en een verrassende film!


Zodra je de deur bij Woody’s House in Steenwijk opent, komen de warmte en gezelligheid je tegemoet. Als je een avond uitmuntend wilt eten en een goede sfeer is een vereiste, dan ben je bij Woody’s House in Steenwijk aan het goede adres. Het eten is er voortreffelijk, het personeel is vriendelijk en Woody’s House ziet er absoluut sfeervol uit. We mochten de kerst-lipdub voor het team van Woody’s verzorgen. Wat een heerlijke avond was het en wat werd de lipdub een hit op Facebook!


We zijn zelden zo verrast als door de locaties van Green DNA. Je rijdt door het groene landschap, niets te zien, en ineens blijkt er een enorme evenementenlocatie verstopt te zijn. Doordat het dak laag start en verstopt zit onder een flinke laag gras, verwacht je nooit de enorme zaal die op je wacht. Zodra je binnen stapt rolt het enorme scherm van twintig meter breed uit, waarop we aan het eind van de dag de gemaakte films kunnen bekijken. In Green DNA Klarenbeek verzorgden wij voor een groep van 200 deelnemers van Domus Magnus allerlei verschillende workshops. Zo werd er buiten feest gevierd tijdens het maken van een videoclip en maakten andere groepen in de verschillende zalen spannende speelfilms. Ook in Green DNA Spijkenisse waren we te gast, om voor 100 deelnemers van Iveco onze workshop vloggen te verzorgen.


Filmen op een oud fort, dat klinkt toch spannend? Vorig jaar juni kregen wij de eer om een workshop speelfilm maken te verzorgen op het Geofort in Herwijnen, Gelderland. Met twaalf deelnemers hebben we er een onvergetelijke dag van gemaakt en veelvuldig gebruik gemaakt van alle verschillende settings die het eiland biedt. Geofort is een interactief Forteiland waar alles draait om de aarde. Tevens is het Forteiland ideaal voor vergaderingen, brainstormsessies, afdelingsuitjes en workshops.


En tot slot eentje die niet mag ontbreken: Het Louwman museum in Den Haag. In dit museum is de oudste privécollectie antieke en klassieke automobielen te zien. De basis voor dit museum werd in 1943 gelegd en inmiddels omvat de collectie ruim tweehonderdvijftig antieke en klassieke automobielen. Het restaurant is geheel in jaren ’50 stijl. Op deze indrukwekkende locatie hebben we verschillende commercials mogen filmen, waarna de deelnemers heerlijk gedineerd hebben.


Dit was een korte tour door de locaties die wij afgelopen jaar mochten bezoeken. Hopelijk hebben we je inspiratie gegeven voor jouw volgende werkbijeenkomst, brainstormsessie of een lekker weekendje weg. Ben je door deze blog nieuwsgierig geworden naar onze workshops? Dan kun je ons bereiken via info@tvworkshop.nl of 030-227 0620.