Blog

Nieuw record aan eindfilms voor 2019!

Vol trots kunnen we vertellen dat we dit jaar een recordaantal eindfilms mogen maken op basisscholen. We voelen ons vereerd dat we onder meer de eindfilm van Basisschool de Korenaar, De Lage Weijkens, Aboe D’aoudschool en van Accent Scholengroep mogen maken. We merken dat het maken van een film in plaats van een musical steeds populairder wordt. Er staan op dit moment maar liefst twintig scholen te trappelen om samen met ons een prachtige film in elkaar te zetten. We hebben onwijs veel zin om met hen aan de slag te gaan. Er zijn nog maar enkele plekjes vrij voor dit jaar, dus neem snel contact met ons op indien je ook geïnteresseerd bent in een eindfilm met jouw klas. 

Het maken van een eindfilm levert gegarandeerd veel plezier op en het eindresultaat zal een bijzondere herinnering worden voor alle kinderen. Onze ervaren regisseurs begeleiden de groep optimaal en stellen iedereen op z’n gemak. Wij zorgen voor een ontspannen dag én een professioneel eindresultaat. Jullie kiezen uit onze scripts de verhaallijn die jullie het meest aanspreekt. Het uitgebreide script wordt alvast naar jullie toegestuurd. Tot aan de opnames gaan jullie zelf goed oefenenen zodat iedereen zijn tekst zoveel mogelijk uit zijn hoofd kent. Uiteraard is het geen enkel probleem wanneer het mis gaat met de teksten tijdens de opnames; we maken immers een film en kunnen meerdere takes draaien. Zo is het voor de kinderen ook een leuke en ontspannen dag. In de montage worden de special effects en geluidseffecten toegevoegd, zodat het een eindresultaat wordt waar jullie trots op kunnen zijn!

Neem voor meer informatie contact met ons op via info@tvworkshop.nl of 030-227 0620.