Blog

Feest op ons kantoor!

TVWorkshop viert feest: vandaag is het precies drie jaar geleden dat TVworkshop officieel werd overgenomen door de huidige eigenaresse Marleen! TVworkshop zelf viert dit jaar alweer z’n zestiende verjaardag.

Marleen: “Ik kijk terug op bewogen en bijzondere jaren, waarin vernieuwing en ontwikkeling centraal stonden. Prachtige herinneringen en grote trots voeren de boventoon. We hebben de meest bijzondere plekken gezien: zo mochten we filmen in de showroom van Swarovski, op de campus van Philips, in de fabriek van Mars, op Schiphol bij de KLM, in een crematorium van Yarden, in het cellencomplex van de Bijlmer Bajes en bij de directie van de Politie Den Haag. Daarnaast hebben ontelbaar veel andere bedrijven hun deuren voor ons geopend. Ik kan alleen maar heel dankbaar zijn dat we zoveel bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, familieweekends en eindfilms tot een groot succes mochten maken. Met een tomeloze energie is het hele team er iedere keer weer keihard tegenaan gegaan en hebben we van iedere workshop een onvergetelijke dag gemaakt! Op naar de volgende drie jaar, waarin vast weer veel grote avonturen op ons staan te wachten.”