Blog

Vacature: unieke baan!

Gezocht: allround medewerker TVworkshop (min. 24 uur per week)

Ben jij op zoek naar een zeer afwisselende, dynamische baan in de filmwereld en evenementenbranche? Zoek je een unieke baan waarin je altijd met een feestje, professioneel event of vrolijke mensen te maken hebt? Lees dan snel verder!

Ben je enthousiast, communicatief sterk en hou je van afwisseling? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en heb je een liefde voor het produceren of monteren van films? Versterk dan ons team!

TVworkshop verzorgt inspirerende, vernieuwende en kwalitatieve filmworkshops die zorgen voor verbinding. TVworkshop is sinds 2003 een van de grootste spelers op het gebied van filmworkshops. Zo verzorgen we vlogworkshops en teambuildingsactiviteiten als speelfilm maken, commercial maken en videoclip maken. Tot onze klantenkring behoren onder andere Philips, Swarovski, Rituals, McDonald’s, Rabobank en vele overheidsinstellingen. Naast deze teambuildingsworkshops produceren wij ook eindfilms voor basisscholen.

Een hecht en enthousiast team werkt door het hele land en in België voor TVworkshop. We zoeken iemand die ons op kantoor kan ondersteunen met alle voorkomende werkzaamheden. Het zou prettig zijn als je ook mee op pad gaat naar onze workshops.

Onder de werkzaamheden vallen bijvoorbeeld de volgende zaken:

 

  • Aanvragen behandelen en offertes maken
  • Het briefen en instrueren van onze regisseurs
  • Groepen begeleiden
  • Filmen
  • Monteren
  • Het ontwerpen van nieuwsbrieven en marketingacties

Heb je niet met al deze onderdelen ervaring, maar voel je je er wel door aangesproken? Enthousiasme, motivatie, flexibiliteit en stressbestendigheid staan voorop, technische skills kunnen we je bijbrengen. Het betreft een echte duizendpoot functie. Ben jij die collega die zich wel ziet werken in deze functie? Neem dan snel contact met ons op via marleen@tvworkshop.nl of 030-227 0620.

 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]