Blog

Hoe haal je het meest uit een vlog?

Vlogs om nieuw personeel te werven, vlogs om collega’s te informeren, vlogs om meer volgers op social media te generen… Er zijn talloze redenen voor bedrijven om te starten met vloggen. Een paar jaar geleden had nog niemand er van gehoord. Maar inmiddels is vloggen razend populair. Bedrijven zien er steeds vaker de voordelen in. Wil je leren hoe je jouw bedrijf in de spotlight zet (met wellicht eenvoudige apparatuur)? Kies dan voor onze workshop professioneel vloggen. Tijdens deze cursus leer je alles over de ins en outs van vloggen.

We bieden diverse trainingen en workshops aan op het gebied van vloggen. Onze basiscursus Vloggen duurt 2,5 uur. Dit is een eerste kennismaking met het professionele vloggen. Wil je liever een langer, korter of diepgaander programma? Dat is geen enkel probleem: TVworkshop biedt programma’s op maat aan. Laat ons weten wat jouw wensen of leerdoelen zijn en we sturen je een vrijblijvende offerte op maat toe.

Lees hier meer over de workshop vloggen.