Blog

Tijd voor het plannen van het vrijgezellenfeest!

Het is alweer bijna februari: het voorjaar komt eraan! Je kan je het met alle regen momenteel misschien nog niet voorstellen, maar over een paar maandjes staat de zomer alweer voor de deur.

Zonneschijn, de natuur in de bloei: love is in the air! De zomermaanden zijn dan ook altijd een enorm populaire periode voor bruiloften. En een trouwerij is toch niet echt compleet zonder die ene dag dat de bruid en bruidegom nog één laatste keer helemaal uit hun dak gaan met hun vrienden en vriendinnen: het vrijgezellenfeest!

Door het hele land
In de komende maanden reizen onze regisseurs weer door het heel Nederland en België om van elk vrijgezellenfeest een spetterend succes te maken. Johanna uit Antwerpen gaat met haar vriendinnen een te gekke lipdub maken op Raise Your Glass van P!nk. Peter gaat met zijn vrienden een hilarische dag beleven door met ons in Amsterdam een eigen aflevering van het populair tv-programma Foute Vrienden te maken. Dat wordt gegarandeerd lachen! En natuurlijk mogen de vele soaps, speelfilms en videoclips niet ontbreken.

Blijvende herinnering
Steeds meer vriendengroepen, families en andere gezelschappen kiezen voor één van onze originele workshops om hun vrijgezellenfeest te vieren. En dat is ook niet zo vreemd. Met onze filmworkshops heb je én een geweldige dag met je vrienden en vriendinnen, én je hebt een unieke film waardoor je nog lang kan nagenieten van deze te gekke ervaring.

Wij geven graag antwoord op al je vragen
Heb jij nou ook de eervolle taak om een vrijgezellenfeest te organiseren voor jouw vriend of vriendin, zus of broer? Boek dan ook een filmworkshop. Of kijk op deze site voor nog meer ideeën om van jouw vrijgezellenfeest een onvergetelijke dag te maken!

We vertellen je graag alles over onze workshops. Wat kun je verwachten, wat moet je voorbereiden, waar moet je aan denken qua locatie? Wij beantwoorden al je vragen, geheel vrijblijvend. Neem voor een passend advies op maat contact met ons op via info@tvworkshop.nl of 030-227 0620.