Blog

TVworkshop en het coronavirus COVID-19

Helaas heeft het coronavirus COVID-19 ook Nederland getroffen. Wij krijgen veel bezorgde telefoontjes en mailtjes van klanten over de door hen geboekte workshops. In verband met de maatregelen die de overheid heeft getroffen, hebben wij besloten onze annuleringsvoorwaarden te versoepelen. Dit betekent het volgende:

Mochten jullie de workshop willen verplaatsen, dan kunnen jullie deze kosteloos verplaatsen naar een datum later in het jaar. Dit geldt voor alle maanden in 2020. We zoeken samen een geschikte nieuwe datum.
Voor een volledige annulering van de workshop wordt 50% van het factuurbedrag doorberekend, in plaats van de 100% zoals in de annuleringsvoorwaarden beschreven. 
Neem gerust contact met ons op voor specifiekere informatie over jullie datum. We wensen iedereen heel veel succes en gezondheid toe in deze situatie.