Blog

Groep 8 in quarantaine? Maak toch samen een film!

Wellicht is jullie afscheidsmusical of eindfilm geannuleerd vanwege de maatregelen rondom het coronavirus? Dit is wel een hele treurige afsluiting van de basisschool voor groep 8. 

Ook deze kinderen verdienen natuurlijk een mooi afscheid van hun basisschool. We hebben hier de perfecte oplossing voor gevonden! Wat dacht je van een digitale eindfilm, gefilmd door de kinderen zelf? Wij hebben het script geschreven en jullie maken zelf de opnames. Dit kan gewoon thuis met de mobiele telefoon!

Alle gemaakte beelden worden door ons gemonteerd tot een professioneel eindresultaat. En alles is mogelijk in jullie film! Wat dacht je van vuurwerk? Regen? Of juist zonneschijn? Wij maken van jullie eindfilm een onvergetelijke Oscarwaardige film, compleet met muziek, special effects en aftiteling.

Klik hier meer informatie, mail ons via info@tvworkshop.nl of bel ons op 030-227 0620.