Blog

Laatste data eindfilms 2021!

Wil je dit jaar ook een eindfilm maken met jouw groep 8? Neem dan snel contact met ons op. We hebben nog maar enkele data beschikbaar in mei, juni en juli 2021.

De leerlingen spelen de hoofdrol in hun eigen spannende en humoristische speelfilm. Het maken van een eindfilm levert gegarandeerd veel plezier op en het eindresultaat zal een bijzondere herinnering worden voor alle kinderen. Onze ervaren regisseurs zullen de groep optimaal begeleiden en iedereen op z’n gemak stellen. Wij zorgen voor een ontspannen dag én een professioneel eindresultaat. Jullie kiezen uit onze scripts de verhaallijn die jullie het meest aanspreekt. Onze scripts bevatten veel humor en actie. We passen het script aan op het aantal leerlingen in jullie klas.

Het door jullie gekozen script wordt, inclusief een handleiding met tips, naar jullie toegestuurd. Tot aan de opnames gaan jullie zelf goed oefenenen zodat iedereen zijn tekst zoveel mogelijk uit zijn hoofd kent. En mocht er iemand toch een keer zijn tekst vergeten, dan is dat geen enkel probleem; we maken immers een film en kunnen meerdere takes draaien. Zo is het voor de kinderen ook een leuke en ontspannen dag met een onvergetelijk eindresultaat: hun eigen professionele speelfilm inclusief special effects, gave muziek en aftiteling!

We vertellen je graag meer over onze razend populaire eindfilms en alle mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via 030-227 0620 of info@tvworkshop.nl.