Blog

Een digitale of reguliere eindfilm?

Traditioneel gezien maakt groep 8 vaak een musical aan het einde van het jaar, maar hoe tof is het om de hoofdrol in een echte speelfilm te spelen? De leerlingen schitteren in hun eigen bioscoopfilm. Dit wordt een ervaring om nooit meer te vergeten! Dit kan zowel met de digitale als de reguliere eindfilm. Maar wat is nu precies het verschil?

Reguliere eindfilm
Wanneer je kiest voor een reguliere eindfilm, start het proces met het uitkiezen van jullie favoriete verhaallijn. Wij zullen de verhaallijn geschikt maken voor het juiste aantal leerlingen, zodat jullie alvast hard kunnen gaan oefenen. Op een afgesproken datum komen onze ervaren regisseurs naar jullie school toe. Licht, camera en actie! De leerlingen staan de hele dag op een echte professionele set. Wij zorgen voor een dag om nooit meer te vergeten met een professioneel eindresultaat, waarin de special effects en knallende muziek niet zullen ontbreken!

Digitale eindfilm
Wil je toch liever zelf filmen, maar met een volledig verzorgde eindmontage? Kies dan voor de digitale eindfilm. Bij de digitale eindfilm krijgen de kinderen niet alleen de hoofdrol in hun eigen film, maar mogen ze hun beelden ook nog eens zelf maken. Dit kan op school plaatsvinden, maar zelfs ook thuis met een mobiele telefoon. Een zeer veilige oplossing wanneer we nog met corona-maatregelen te maken hebben. Het gekozen script wordt ook nu volledig op maat gemaakt en de kinderen kunnen gemakkelijk (of met hulp van een ouder of leraar) de beelden zelf opnemen. Wanneer alle beelden gemaakt zijn, delen jullie ze met ons, waarna wij dit professioneel monteren tot een mooi eindresultaat. Ook nu zullen uiteraard de muziek, special effects en aftiteling niet ontbreken!

Contact
We vertellen graag meer over onze eindfilms en de onbeperkte mogelijkheden. Je kunt ons bereiken via 030-227 0620 of info@tvworkshop.nl.