Blog

Het mag weer: tijd voor ’t teamuitje!

Teambuilding: het mag weer! Maar voor welke activiteit kies je? Het uitzoeken van een geschikt teamuitje voor alle collega’s is nog een hele uitdaging. Kies een activiteit die voor iedereen, zowel introvert als extravert, een groot succes wordt!

Op zoek naar buikpijn van het lachen? Schitter dan samen met je collega’s in jullie eigen videoclip! Of verwerk jullie missie en visie in jullie eigen “Even Apeldoorn Bellen”-commercial. Ook een eigen journaalaflevering die je kan delen met de relaties behoort tot de mogelijkheden. Of wat dacht je van een training vloggen, zodat jullie voortaan jullie eigen videocontent kunnen produceren?

De mogelijkheden zijn eindeloos. Wij stellen graag een programma op maat voor jullie samen, passend bij jullie wensen, budget en verwachtingen. Neem contact met ons op voor meer informatie via info@tvworkshop.nl of 030-227 0620.