Blog

Online teamuitje blijft populair!

Schitter in jullie eigen videoclip of horrorfilm: gewoon veilig vanuit de woonkamer of vanaf de eigen werkplek! Onze digitale activiteiten zorgen voor een onvergetelijke ervaring en zijn een zeer geschikt alternatief tijdens de huidige maatregelen.

Horror @ Home
Kiezen jullie voor griezelige teambuilding? Maak dan samen een horrorfilm! Na het vinden van een lijk volgt er een groot onderzoek. Elke collega is verdacht. Wie is de moordenaar? En wie is onschuldig? Deze workshop zorgt voor de nodige spanning en creativiteit. Iedereen vormt een onderdeel van het verhaal en krijgt een scene die thuis eenvoudig te verfilmen is. Pas bij de grote premiere van de film krijgen jullie het volledige verhaal te zien en kun je genieten van de creativiteit van jouw collega’s!

Homemade Videoclip
Ga je liever voor een actieve, muzikale workshop? Kies dan voor de Homemade Videoclip! Dans, maak plezier en schitter op het scherm: in de homemade videoclip zijn jullie de hoofdrolspelers, gewoon vanuit huis of vanaf de rustige werkplek! Iedereen krijgt een stukje van de tekst en mag die invullen zoals hij of zij zelf wilt. Tijdens de online premiere beleef je met elkaar de hilarische, spetterende videoclip waarin jullie zelf stralen.

Lees hier meer over deze workshops.

Contact
De digitale workshops zijn aan te vullen met een online aftrap of een Oscaruitreiking. We maken jullie workshop volledig op maat, passend bij jullie wensen, verwachtingen en budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie op info@tvworkshop.nl of 030-227 0620.