Blog

Dromen over wat er straks weer kan

We zitten weer thuis. Niets leuker om alvast te dromen over alles wat je kan doen, zodra de maatregelen het weer toestaan!  Droom met ons mee over het maken van je eigen film. Hieronder vind je onze populairste workshops op een rijtje.

Schitter in je eigen speelfilm
Ben je fan van The Hangover? Of James Bond? Of Harry Potter? Welke film dan ook je favoriet is, samen maken we hem na! Speel de hoofdrol in jullie eigen film of vervul een rol achter de schermen. Inclusief muziek, special effects en andere gave toevoegingen om er een compleet geheel van te maken!

De ster van je eigen lipdub
Jullie laten ons weten wat jullie favoriete nummer is. We starten de workshop met het beluisteren van dit nummer en een grote duik in onze verkleedkist voor de leukste outfits. Samen met onze regisseurs bedenken jullie de route en de moves. Wanneer iedereen weet wat er van hem/haar verwacht wordt is het showtime! Snel, zorg dat je op de juiste plek klaarstaat zodra de camera langskomt en je gefilmd wordt. Dit wordt lachen, gieren, brullen!

Speel een ludieke commercial na
Altijd al een eigen commercial willen maken? Wellicht over de toekomst van het bedrijf, de missie en visie van het team of misschien juist wel iets heel komisch? Dat kan! Tijdens deze workshop maken we jullie eigen reclame, op basis van een zelf bepaald thema. Je kan als acteur stralen in jullie video, of als productietalent achter de schermen. Iedereen krijgt een actieve rol! Iedereen klaar? ACTIE!

Contact
We maken jullie workshop volledig passend bij de wensen, de verwachtingen en het budget. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie op info@tvworkshop.nl of 030-227 0620.