Blog

Wij zoeken een nieuwe collega!

Allround filmmaker (24 – 32 uur per week)

Ben jij op zoek naar een zeer afwisselende, dynamische baan in de filmwereld? Ben je enthousiast, communicatief sterk en hou je van afwisseling? Vind je het leuk om met mensen om te gaan en heb je een liefde voor het produceren of monteren van films? Versterk dan ons team!

TVworkshop verzorgt inspirerende filmworkshops die zorgen voor verbinding. TVworkshop is sinds 2003 een van de grootste spelers op het gebied van filmworkshops. Zo verzorgen we vlogtrainingen en teambuildingsactiviteiten als speelfilm maken, commercial maken en videoclip maken. Tot onze klantenkring behoren onder andere Philips, Swarovski, Rituals, McDonald’s, Rabobank en vele overheidsinstellingen. Naast deze teambuildingsworkshops produceren wij ook eindfilms voor basisscholen en corporate video als webinars, livestreams en promotiefilms. Kijk op www.tvworkshop.nl voor meer informatie over ons werk.

Een hecht en enthousiast team werkt door het hele land en in België voor TVworkshop. We zoeken iemand die ons zowel op kantoor als op locatie kan ondersteunen.

Onder de werkzaamheden vallen onder andere de volgende zaken:
– Camerawerk en montage (ervaring met Adobe Premiere Pro en After Effects is een pre)
– Aanvragen behandelen en offertes maken
– Het briefen en instrueren van onze regisseurs
– Groepen begeleiden tijdens een filmworkshop

Heb je niet met al deze onderdelen ervaring, maar voel je je er wel door aangesproken? Enthousiasme, creativiteit, flexibiliteit en stressbestendigheid staan voorop, technische vaardigheden kunnen we je bijbrengen.

Het betreft een echte duizendpootfunctie. Ben jij die collega die zich wel ziet werken in deze functie? Neem dan snel contact met ons op via marleen@tvworkshop.nl of 030-227 0620.