Blog

Boek nu je workshop met korting!

December is de maand om samen te zijn en leuke dingen te doen. De videoworkshops van TVworkshop lenen zich hier perfect voor! Plezier, gezelligheid en een hoop humor is gegarandeerd. En alle workshops in december en januari die nu nog geboekt worden, ontvangen maar liefst 15% korting!

 

Familie, vrienden of collega’s

Onze filmworkshops zijn ideaal om samen met je familie, vrienden of collega’s te volgen. Wie weet ga jij met de hele familie een toffe videoclip maken op “All I Want For Christmas Is You”? Of ga je samen met al je vrienden de film “Home Alone” namaken tijdens de workshop Speelfilm Maken? Of ga je toch samen met je collega’s jullie eigen kerst commercial maken? Wat je ook kiest, het belooft een hilarische workshop te worden mét een blijvend eindresultaat.

 

Contact

Boek je nu een workshop in de maand december 2022 of januari 2023? Dan profiteer je van 15% korting bij TVworkshop. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie op info@tvworkshop.nl of 030 – 227 0620. Wij vertellen je graag alles over de mogelijkheden.