Blog

Onze nieuwe website!

Wil je graag meer weten over onze bedrijfsfilms? Dan laten we met trots graag onze nieuwe website aan je zien. Naast de workshops en eindfilms verzorgt TVworkshop ook professionele videoproducties, zoals promotiefilms, e-learingfilms, webinars, eventregistraties en animatiefilms. We laten je graag zien hoe deze producties eruit zien en daarom hebben we speciaal voor dit werk een nieuwe site ontwikkeld.

 

We vertellen je graag meer

Op onze website kan je alle informatie vinden over de verschillende soorten bedrijfsfilms die we aanbieden en eerder gemaakte projecten. Ben je opzoek naar een fijne partner voor jouw professionele bedrijfsfilm, eventregistratie, e-learning of livestream? Wij werken graag met je samen en vertellen je met veel plezier alles over de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje op onze nieuwe website www.bedrijfsvideo.tv.