Blog

Inspiratie voor lipdubnummers

Je hebt misschien wel onze blog gelezen met onze top 10 lipdubnummers. Dit zijn liedjes die al vaker gebruikt zijn bij het maken van een lipdub en waarvan wij zeker weten dat ze een succes zijn. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer nummers dan alleen deze tien. Die hebben we hier proberen te verzamelen.

Niet elk nummer is even geschikt voor een lipdub. Wij zijn zelf meer voorstander van een uptempo nummer. Daarnaast is het ook handig als de tekst niet te moeilijk is, aangezien alle deelnemers natuurlijk wel een beetje moeten playbacken. Verder is het leuk als de tekst echt iets vertelt, zodat je de tekst ook kunt uitbeelden.
Op basis van deze voorwaarden heeft TVworkshop de volgende lijst samengesteld. Het zijn zowel Nederlandstalige als Engelse nummers. Wie weet zit hier nog wel iets voor jou tussen!

 • Een eigen huis – Rene Froger
 • Can’t stop the feeling – Justin Timberlake
 • Sexy als ik dans – Nielson
 • Don’t stop me now – Queen
 • You’re the one that I want – Grease
 • Echte vrienden – Gerard Joling & Jan Smith
 • Give me everything – Pitbull, Ne-yo, Afrojack & Nayer
 • Vrouwkes – Snollebollekes
 • Hey ya! – Outkast
 • Despacito – Luis Fonsi & Daddy Yankee
 • Happy – Pharrel Williams
 • Feesttent – Kraantje Pappie
 • Can’t hold us – Macklemore & Ryan Lewis
 • A-ha – Take on me
 • Bryan Adams – Summer of ’69

Genoeg inspiratie opgedaan voor een lipdubnummer? Aarzel dan niet te lang en boek nu een geweldige lipdub bij TVworkshop. Mail ons op info@tvworkshop.nl of bel naar 030-2270620, wij helpen je graag verder!