Blog

Wil jij ook een Oscar winnen?

De 90ste Oscaruitreiking ligt alweer achter ons. Guillermo Del Toro is de grote winnaar van 2018. Hij won vorige week de Oscar voor Beste Film met The Shape of Water.

Zou jij ook weleens je eigen Oscar in ontvangst willen nemen? Dan hebben wij goed nieuws voor je: bij de workshops van TVworkshop kan jij zelf namelijk een Gouden Oscar winnen! En uiteraard mag je een bedankspeech houden.

Workshops

Wil jij samen met je collega’s een bekende film naspelen? Een komedie, een thriller of een spannende actiefilm, alles is mogelijk tijdens een workshop speelfilm maken. De groep met de beste, meest spectaculaire en unieke film maakt kans op het winnen van de Oscar! Liever een eigen commercial maken? Maak dan, tijdens de workshop commercial maken, samen met je collega’s een spetterende reclamespot, gericht op jullie team of bedrijf. Een actieve workshop voor een leuk en uniek bedrijfsuitje of teambuilding, iedereen doet mee om de Gouden Oscar te winnen.

Extra informatie

Bekijk onze speelfilm-pagina en commercial-pagina voor meer informatie over de workshops. Voor meer informatie kun je ook contact met ons opnemen via info@tvworkshop.nl of 030-2270620.